MENU
Aula_close Layer 1
Kollerupskole_Logo
Mobil menu

Nøgletal og rapporter

I dette afsnit vil du kunne læse mere om de rapporter, undersøgelser og lignende, der hvert år bliver udgivet. Det er en af de sikkerheder du har som forælder, når du vælger skole til dit barn. Mens tal og fakta kan sige meget, så opfordrer vi til, at I kommer forbi på besøg, og mærker stemningen, humøret og omgivelserne - for de er svære at måle, men skal opleves. I er altid velkomne, men vil I være sikre på at vi er i huset, så giv os et ring først. Du kan finde kontaktoplysninger til skolens kontor  her

Forældretilfredshedsundersøgelse

Forældretilfredshedsundersøgelsen bliver udgivet hvert 2. år, og afspejler et øjebliksbillede af skolen. I årets undersøgelse er vi rigtig stolte af de opnåede resultater i vores pædagogiske arbejde, hvor både tryghed, udvikling og faglighed er gennemgående temaer, der scorer højt. Se rapporten nederst. 

Medarbejdere

På Kollerup skole har vi en alsidig og fleksibel medarbejdergruppe, der ser jobbet som et kald mere end et arbejde. Eleverne møder derfor voksne,  der dagligt er dybt engageret i udviklingen af elevernes faglige kunnen og deres sociale kompetencer. Vi er 16 medarbejdere, der hver dag sætter en ære i at danne og uddanne netop jeres børn. 

Elever

Undervisningsministeriet holder styr på en masse spændende data om vores elever. Bl.a. udviklingen i antal elever, trivsel og fravær. Vi er f.eks. rigtig stolte over, at vi ligger 4,1 procentpoint over landsgennemsnittet, når det kommer til elevernes trivsel. Derudover er vores elevfravær langt under landsgennemsnittet. Vi tror på, at vores hårde arbejde og åbne tilgang til hinanden har en direkte indflydelse herpå.

 

Dokumenter

Skolerapport 2019

Shape Created with Sketch.